Om os

Thermorossi har med succes i over 40 år produceret træfyrede brændeovne, træpilleovne samt solvarme teknologi. Vi er i dag en af de førende og mest avancerede Europæiske virksomheder indenfor denne branche.

Vores produkter er underlagt de skrappeste tests af anerkendte institutter i Europa, hvor vores produkter gennemgår krav om kvalitet, effektivitet, ydeevne og ikke mindst laveste CO emission.

Ikke flere “eftersalgs” udgifter. Thermorossi produkter behøver ikke flere gentagne indstillinger udover de indstillinger ovnen har fået af den autoriserede tekniker, som installerer ovnen.

Skifter man til en anden pilletype, vil enkelte tryk justerer ovnen og det gør endvidere mulighed for slut brugeren at udføre rengøringen af ovnen på egen hånd.

Energi spare funktioner takket være et enkelt tryk for at få adgang til funktionerne på det elektroniske display på vores betjeninger.

CO2 Neutral energi

Træpiller er miljøvenligt affald, der er CO2 neutrale, og hvad vil CO2 neutral så sige. De producenter som fælder træerne er forpligtet til at plante lige så mange træer som de fælder. Derved opretholder vi den naturlige balance og får skabt et CO2 neutral forbrug. Selve produktionen af træpiller kommer fra træ affaldet, så man dermed udnytter naturen optimalt, uden at tømme den for de vigtige ressourcer vi har brug for. Undersøgelser viser at det især er i private hjem hvor man reducerer mest CO2. Vær med om kampen til et bedre miljø, skift til et bedre og mere miljø venligt opvarmningssystem. Godt 40% procent af vores energiforbrug går til opvarmning. Gør noget – Tag kampen op, vær med !

Skift til Pilleovn, indsats eller pillekedel…

Flere og flere skifter deres gamle oliefyr ud med andre former til opvarmning. Især er antallet af pilleovne steget markant, ikke kun her i Danmark men i hele Norden og Tyskland.

  • Opvarm 100m2 for under kr. 4000,- om året.
  • Du kan SPARE 50 til 70% på din varmeudgift.
  • Du FORMINDSKER fugten i huset.
  • Du får et BEDRE indeklima med en konstant temperatur.

Kom hjem til et opvarmet hus, idet du kan styre hvornår og hvor meget din pilleovn, indsats eller kedel skal klare. Vær med til at skabe en bedre verden !